Biografie

Hallo allemaal, hier geef ik jullie een klein overzichtje van wie ik ben! Ik ben geboren onder de naam Gino Heyvaert in Dendermonde op 25 augustus 1980. Mijn trotse ouders zijn Marleen Verdickt en Eddy Heyvaert. Verder heb ik ook nog 1 zus Jennifer en 2 broers Davy en Kevin.

Natuurlijk was de passie voor muziek al heel vroeg op te merken! Ik had ze vast en zeker overgenomen van mijn muzikale ouders, De microbe kroop steeds dieper tot op de dag dat ik het niet langer meer kon verbergen! Ik moest en zou zanger worden! Ik was haast niet meer weg te slaan uit de karaokebars, waar ik steeds "Daydream Believer " bracht.

Op school tijdens de 100 dagen bracht ik mijn eerste live optreden voor het grote publiek. Daarna startte ik samen met een vriendin " Sweetlife" en verzorgden vele feestjes en huwelijken. Tot ik het voorstel kreeg van Ron Van Tienen, om samen de stap naar het grote publiek te zetten. En hier sta ik dan voor jullie, nog steeds met evenveel passie als toen ik kind was en hoop dat dit sprookje nog lang mag duren!